جدول زمانی جمعیت آبیک        

سال ۱۳۵۵ ۱۳۶۵ ۱۳۷۵ ۱۳۹۰
جمعیت ۲٬۵۶۸ ۱۷٬۰۷۴ ۳۲٬۸۴۳ ۱۰۴٬۴۱۷

 

 

رشد جمعیت شهر آبیک از دهه ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۵ برابر ۶۶۰٪ و از سال ۱۳۶۵ ۱۳۷۵ برابر ۱۹۰٪ اعلام شده‌است.

این شهرستان از قطب‌های کشاورزی استان قزوین به‌شمار می‌آید و بالغ بر ۲۴ هزار هکتار کشت محصولات مختلف زراعی از جمله گندم، جو، ذرت (دانه‌ای و علوفه‌ای)، کلزا، یونجه و سایر محصولات دیگر در این شهر به عمل می‌آید. علاوه بر این، یکی از مراکز مهم برای پرورش دام و طیور در استان و حتی کشور به‌شمار می‌رود. کارخانه اکسیژن طاها نیز در سال ۱۳۸۴ در این شهرپایه گذاری و در نیمه دوم سال ۱۳۸۶به بهره برداری رسید.

این شهرستان از لحاظ ورزشی بیشتر در زمینه کشتی موفق می‌باشد شهر ابیک نیز از آبیک علیا و آبیک سفا سرچشمه و در گذر زمان با توجه به ساکن شدن مهاجرین استانهای شمالی و غربی جهت اشتغال در صنایع دامداری و بویژه کار در شرکت سیمان آبیک توسعه یافته و ابیک امروز شکل گرفته است.

وجود سد انتقالی آب طالقان به این شهرستان در دوران گذشته موجب شده است این شهرستان به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی استان قزوین و کشور تبدیل شود از دیگر قابلیت‌های این شهرستان وجود شهرک صنعتی کاسپین. واحد‌های صنعتی ممتاز کشور مستقر در این شهرستان و وجود واحد‌های پرورش طیور که موجب شده شهرستان ابیک بیش از ۸ درصد تخم مرغ و گوشت سفید مورد نظر کشور را تامین کند.

شهرستان ابیک در بحث اطلاع رسانی نسبت به شهرستانهای استان قزوین و همجواز در زمینه اطلاع رسانی و چاپ توزیع مطلبوعت محلی جایگاهی را به خود اختصاص دهد که وجود فعالیت دفتر خبری صدا و سیما مرکز قزوین از ابتدای سال ۸۴ شمسی با ۴ خبرنگار. گزارشگر و تصویر بردار و فعالیت ۴۵ خبرنگار حرفه‌ای در مطبوعات کشوری از دیگر ویژگیهای این شهرستان می‌باشد.


6.1.7.0
گروه دورانV6.1.7.0